Belépés
Lejárt az időkorlát. Jelentkezzen be újra!

Híreink

NTAK változás november 1-től

November 1-től változik az NTAK jelentések szerkezete, ezentúl a jövőbeli foglalásokat is el kell küldenünk. Minden új foglalás rögzítésekor megy egy jelentés az adott foglalás adataival : érkezés, utazás dátuma, szobaszám, statisztikai kód, érkező vendég nemzetisége, és a várható bruttó összeg. Minden módosításkor, lemondáskor szintén. Ezek a jelentések is a háttérben teljesen automatán zajlanak, semmi nem fog változni a programban, de fontos hogy ezzel legyetek tisztában.
Egyebet én sem tudok mondani, megkaptuk a leírást, ahhoz igazítjuk a programot.

Foglalás érkezés, utazás módosítás

Ha a szobatükörben jobb egér gombbal kattintatok a foglalásra, a felugró ablakban lehet változtatni az érkezés, utazás dátumát. Változtatás esetén a program automatikusan korrigálja a kitöltött bejelentőkön is az érkezés utazás dátumát. Eddig ez nem volt automatikus, meg is akadt pár helyen az NTAK napi zárás emiatt.

Hírek olvasása

Ha új hírt teszünk fel ezentúl a hír látszani fog a belépési oldalon jobb oldalon, és belépés után mindenkinek meg kell nyomni az ELOLVASTAM gombot, utána tud csak tovább lépni. Fontos információkat fogunk feltenni az NTAK miatti program módosításokkal kapcsolatban.

Panziók - Regisztráció

A panzióknak az előírás szerint október 1-ig be kell regisztrálniuk. Teendő :
www.ntak.hu oldalon lehet regisztrálni, az utolsó lépésben a szálláshely kapni fog egy 8 karakteres kódot, és majd fel kell tölteni 2 file-t, amit majd mi küldünk nektek, miután megkaptuk a regisztráció során megadott adatokat.

Kérem emailben :
1. A kapott 8 karakteres kód
2. Szálláshely szolgáltató neve
3. Adószáma
4. Szálláshely neve
5. Szálláshely címe
Ezeket az adatokak karakter pontosan kell megkapnunk, szeretnénk kérni a biztonság kedvéért a reg oldalon CTRL+C vel másoljátok ki, és illesszétek be az emailbe.