Belépés

Lejárt az időkorlát. Jelentkezzen be újra!

Híreink

Átköltöztetés oldal

A foglalás adatlapok között az Átköltöztetés oldalon korlátozásokat tettünk fel :
1. 1 foglaláshoz csak 1 szobát lehet rendelni.
2. Nem lehet szobát cserélni a foglalás időtartalma alatt, ha valakinek ténylegesen át kell költöznie az egyik szobából a másikba, akkor 2 különböző foglalást kell felvinni.
3. Csak az első oszlopban lévő szobaszám, és a sor végén lévő piros x kattintható.
Ezt a menüpontot amúgy nem sokan használják, és rövidesen teljesen megszüntetjük, mert a szobatükörben jobb egér gombbal kattintva a foglalásra ezeket a módosításokat el lehet végezni.

Statisztika kód

Új foglalás letárolásakor kötelező lesz kitölteni a statisztikai kódot. Eddid is ott volt ez a mező, sokan töltötték is, de ezentúl az NTAK jelentés miatt ez már mindenkinek kötelező. A statisztika kódszótárat : VEZÉRLŐPULT > PROGRAMBEÁLLÍTÁS > STATISZTIKA TÖRZS menüpontban lehet bővíteni.

Program frissítés

Szombaton frissítjük a programot, főleg design elemeket változtattunk, a működést nem befolyásolja. Ha bárhol probléma lépne fel, kérjük írjatok a support@digithotel.hu emailcímre.

Napi Zárás

Akiknél már élesben megy az NTAK adatszolgáltatás a bal felső sarokban látható mindig az utolsó lezárt nap. Ha van lezárandó nap, akkor itt piros felirattal jelenik meg egy gomb, ami visz a napi záráshoz. Pár napon belül ha lesz lezáratlan nap, déltől figyelmeztetések lesznek a szobatükör használatánál, hogy zárni kell a napot.
A napi zárás indítását ráértek másnap délelőtt is indítani (éjfélig nem jelenik meg a zárás gomb), de emiatt nem kell közvetlenül éjfél után belépni.